Samenwerken

arbo match biedt meer dan alleen advies en opleidingen op het gebied van brandpreventie en bedrijfshulpverlening.

Even zo belangrijk is de werkhouding van werknemers, juist om te voorkomen dat ze ziek worden en voor lange tijd uitvallen. Dat is voor de werknemer in kwestie, maar ook voor u als werkgever vervelend.

U heeft immers volgens de arbowet de verplichting om voor een goede werkplek-/ werkomstandigheden te zorgen. Dan gaat het dus niet slechts om het werken met gevaarlijke stoffen, maar ook om de werkhouding van administratief medewerkers. (hoe zitten deze op bureaustoel en achter het computerscherm).

Maar ook dat een werknemer niet goed met zijn chef of meerdere op kan schieten, waardoor er voor hem vervelende situaties zouden kunnen ontstaan, zoals rotklusjes uit laten voeren, vernederen, pesten en negeren. Wij kunnen in dit geval een bureau inschakelen waarmee wij samenwerken en die het traject(het zogenaamde tweede spoor traject) op een heel fijne manier voor u en uw medewerker, naar volle tevredenheid begeleid, zodat uw medewerker op een fijne/ leuke manier re-integreert.

Als ondernemer wilt u – al dan niet verplicht – uw risico’s afdekken en daar hoort ook ziekteverzuim bij (de wet poortwachter).

arbo match biedt dus meer dan alleen advies op het gebeid van brandpreventie en brandveiligheid.