Brandwachten

Heeft u bij een gebouw, installatie of project behoefte aan beveiliging van risico’s? Zodat een eventuele brand of explosie direct in de kiem wordt gesmoord? Denk dan aan de brandwachten van arbo match bv. Zij zien persoonlijk toe op uw veiligheid en die van uw medewerkers en/of gasten!

De brandwachten van arbo match bv. houden preventief toezicht bij objecten waaraan speciale eisen worden gesteld in het kader van brandpreventie en brandbestrijding. In geval van een calamiteit kunnen onze brandwachten repressief optreden en levensreddende handelingen uitvoeren.

arbo match bv kan brandwachten leveren voor bedrijven, feesten en evenementen, scheepswerven, schouwburgen en theaters, shows, calamiteiten en/of voorstellingen (als er bijvoorbeeld niet genoeg intern opgeleide BHV’ers zijn) Maar ook bij uitval van brandmeldinstallaties of bij onderhoudswerkzaamheden.

Het betreft hier rijkserkende brandwachten met veel ervaring. Immers, elke organisatie en elk evenement dient wettelijk te zijn afgedekt door een aantal veiligheidsfactoren.

Onze deskundige mensen zorgen voor actieve brandpreventie en geven uitvoerig advies, zodat uw organisatie brandveilig is en volledig voldoet aan de wettelijke brandveiligheidsnormen. Daar zijn we uitermate trots op. Het vak van brandweerman is veelzijdig en veeleisend, maar geeft altijd veel voldoening.

Taken

Een brandwacht van arbo match bv. kan de volgende taken uitvoeren:

–    preventief toezicht houden bij risicovolle objecten en projecten;
–    verrichten van gasmetingen;
–    repressief optreden bij calamiteiten;
–    uitvoeren van levensreddende handelingen bij calamiteiten;
–    direct handelend optreden in noodsituaties;
–    opgeleid om brand- en sluitronden te lopen;

Vakbekwaamheid

Een brandwacht van arbo match bv. heeft minimaal de volgende opleidingen gevolgd:

–    Brandwacht (met het Rijksdiploma Brandwacht);
–    Gasmeten EX-OX;
–    Communicatie en portofoongebruik.